Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla celebra el Dia Institucional de la Policia
Silla celebra el Dia Institucional de la Policia
08/05/2018
Silla celebra el Dia Institucional de la Policia
A l'acte es va presentar també la campanya "La policia, molt més que un bon amic" i es va retre un xicotet homenatge als policies que enguany s'han jubilat.
Dia de la Policia
Dia de la Policia
Dia de la Policia
Dia de la Policia

El passat divendres dia 4 de maig, a les dependències de la Policia Local de Silla, va tindre lloc la celebració del Dia Institucional de la Policia i el lliurament dels premis del I Concurs Escolar de Dibuix i Redacció «Què és un policia per a tu?» organitzat per la Regidoria d’Infància, Adolescència, Joventut, Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Silla, en col·laboració amb la Policia Local.

Una celebració que també va servir per enaltir el treball que fan cada dia els companys i les companyes de la Policia Local i retre un homenatge als policies que enguany es jubilen. A més, es va presentar la imatge i l’eslògan de la nova campanya de la Policia Local de Silla, per apropar la institució als més joves «La policia, molt més que un bon amic!».

A l’acte, va intervindre el cap de la Policia Local de Silla, Pedro Ortega qui, que va destacar “el gran compromís amb la societat i la gran dedicació del cos de Policia del nostre poble.” Per altra banda, Manolo Exposito, fou l’encarregat de dirigir unes sentides paraules als companys que enguany es jubilen.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va ser l’encarregat de concloure l’acte ficant en valor “ la gran professionalitat dels i les policies de Silla que treballen diàriament perquè la ciutadania puga gaudir d’un poble més segur”.

Les persones finalistes i la guanyadora de la categoria de dibuix van ser: Lucia Zaragozá Miralles, de 4t B del col·legi Reis Catòlics; Àlex Chardí López, de 4t del col·legi Verge dels Desemparats; i Nadia Luzardo Saya, de 4t A del col·legi Sagrada Família. Mentre que les dues finalistes i la guanyadora de la categoria de redacció van ser: Alba Aguado Bóo, de 4t A del col·legi Sagrada Família; Paula Ferri López, de 4t B del col·legi Sagrada Família; i Duna Verdú Moyano, de 4t B del col·legi Reis Catòlics.

En acabar l’acte, es va servir un vi d’honor per a totes les persones assistents.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167