Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Tres treballs d'autors de Silla al Premi Sambori 2018
Tres treballs d'autors de Silla al Premi Sambori 2018
08/05/2018
Tres treballs d'autors de Silla al Premi Sambori 2018
Els treballs de les alumnes de l'EPA Carmen Primo i Zaragozà, M. Carme Antich Brocal i Paco Magalló Mayo han sigut guardonats pel jurat corresponent a la comarca de "Guaix-Horta Sud".
Premis-Sambori

El passat divendres 4 de maig, l'Auditori Vicent Torrent va acollir el lliurament dels Premis Sambori de l'Horta Sud 2018. Uns premis que atorga la Fundació Sambori amb l'objectiu d'incentivar la creativitat artística i imaginativa dels valencians i valencianes, i obrir altres camins per a la normalització lingüística i l'ús social i cultural del valencià i per ajudar a promoure-ho i difondre-ho.

Aquest concurs de creació literària en valencià està adreçat a l'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes, Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) i d'alumnes amb Necessitats Educatives Especials.

Enguany, el jurat del Sambori 2018 corresponent a la comarca de “Guaix-Horta Sud” ha decidit atorgar els premis de la categoria de Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) a tres treballs d'alumnes de l'Escola de Persones Adultes de Silla. En concret, els guardons han sigut per a Aniversari de noces, de Carme Primo i Zaragozà; On dormen els records, de M. Carme Antich Brocal; i Rescat a la dama, de Paco Magalló Mayo.

La regidora d'Educació i Normalització Linguística de l’Ajuntament de Silla, Raquel Sánchez, ha volgut destacar que “ha volgut felicitar a les autores i autors de les narracions guanyadores del Premi Sambori per la qualitat i l’originalitat dels textos que, si no hi ha inconvenient, ens agradaria publicar pròximament”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167