Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de Participació Ciutadana per a dissenyar el nou Skate Park
Èxit de Participació Ciutadana per a dissenyar el nou Skate Park
07/05/2018
Èxit de Participació Ciutadana per a dissenyar el nou Skate Park
La joventut i la infància de Silla es reuneixen al poliesportiu per aportar idees al disseny del futur Skate Park
skatepark
skatepark
skatepark
skatepark
skatepark
El passat divendres 4 de maig al Poliesportiu Municipal va tindre lloc la sessió de Participació Ciutadana "Dissenyem el nou Skate Park" on els i les joves de Silla que ho van desitjar van poder aportar idees i suggerències sobre el futur Skate Park que es construirà al Poliesportiu. Aquesta demanda sorgeix de la voluntat de l'alumnat de les 6 escoles de Silla que van participar al projecte de participació infantil "de l'Aula al Carrer".


A la jornada es van rebre propostes relatives al disseny i a la distribució del Skate Park on els i les participants treballaren amb les peces a escala, així com propostes relatives a la possibilitat d'habilitar una zona per graffitis, una zona d'ombra, l'aplicació d'horaris o la separació de zones per a skaters nobels i professionals.


Pel que fa a la participació, aquesta fou molt activa i tant la infància com la joventut es mostraren il·lusionats amb la construcció del Skate Park. Fins i tot, diverses persones del col·lectiu "Connecta Jove" es van oferir per fer tasques voluntàries, tant per fer una festa d'inauguració de la Pista com per al seu manteniment futur.


A més a més, durant el cap de setmana s'han rebut propostes per correu-e que mostren un interès continuat dels i les participants per millorar al màxim el futur Skate Park de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167