Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla aconsegueix l'aprovació d'un nou taller d'Ocupació. "T'Avalem Silla Jove" en l'especialitat de promoció turística i atenció al visitant amb una subvenció de 199.830 euros
Silla aconsegueix l'aprovació d'un nou taller d'Ocupació. "T'Avalem Silla Jove" en l'especialitat de promoció turística i atenció al visitant amb una subvenció de 199.830 euros
07/05/2018
Silla aconsegueix l'aprovació d'un nou taller d'Ocupació. "T'Avalem Silla Jove" en l'especialitat de promoció turística i atenció al visitant amb una subvenció de 199.830 euros
T'Avalem SILLA JOVE millorarà la formació i ocupabilitat dels joves menors de 30 anys
Informacio Joves
L'Ajuntament de Silla en la seua aposta per promoure l'ocupació, especialment en els col·lectius amb més dificultats, posarà en marxa una nova iniciativa el Taller d'Ocupació T'Avalem Silla Jove per a la formació i contractació de 10 joves en l'especialitat de "promoció turística i atenció al visitant" amb una subvenció del Servef de 199.830 euros.

T'Avalem SILLA JOVE millorarà la formació i ocupabilitat dels joves menors de 30 anys, facilitarà als joves l'adquisició d'experiència laboral, alhora que posarà en valor el talent jove per a la millora i promoció del poble de Silla, i la promoció d'un nou sector econòmic: el turisme.

L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá comenta que en aquest projecte són tres els tallers d'empleo que s'han posat en marxa per l'Ajuntament de Silla en el 2018, 60 persones desocupades formant-se i treballant en diferents especialitats, 1.183.018 euros aconseguits en subvenció. Mai en Silla s'havien aconseguit tants tallers ni s'havien destinat tants recursos per a les persones, convertint-se a més en un el municipi de l'Horta amb més Tallers d'Ocupació i que més subvenció aconsegueix per generar treball i formar als desocupats.

El Taller tindrà una duració de 12 mesos i els alumnes a la vegada que es formen tindran un contracte de formació des de l'inici, previst per a juny. El Taller d'Ocupació T'Avalem Silla Jove va adreçat a joves de més de 16 anys i menys de 30 anys, desocupats/ada inscrit/a en el Servef i en Sistema de Garantia Juvenil.

La selecció de l'alumnat-treballadors/treballadores segons les bases generals aprovades pel Servef és realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, qui fa una preselecció,p er la qual cosa les persones interessades en participar hauran d'inscriure's en l'Oficina del Servef de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167