Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit del primer sopar per a les Persones Majors de 65 anys
Èxit del primer sopar per a les Persones Majors de 65 anys
07/05/2018
Èxit del primer sopar per a les Persones Majors de 65 anys
Més de 400 persones majors de Silla van gaudir d'un sopar i una orquestra a la Nau Jove.
Sopar Majors
Sopar Majors
Sopar Majors
sopar majors

Dissabte passat a la Nau Jove de Silla, va tindre lloc el I sopar per als majors de 65 anys, en el qual van participar quasi 400 persones majors del nostre municipi. A l'esdeveniment assistir l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora de l'àrea de Benestar Social Trini Martinez.


L'activitat que tenia com a lema "Viu la vida amb intensitat i oblida la teua edat" es perllongà fins entrada la matinada, i els assistents van poder gaudir de la música en directe de l'orquestra "Maravillosos 60 y 70" i d'un sorteig de 2 caps de setmana per a dues persones al Balneari de Cofrents.


El primer sopar per a les Persones Majors s'organitzà per l'àrea de Benestar Social que dirigeix Trini Martínez i amb ella l'Ajuntament vol retre un xicotet homenatge a cadascun dels nostres majors. Trini Martinez, ha volgut destacar que "amb aquesta activitat volem mostrar el degut reconeixement, respecte i agraïment a totes i tots els majors per la seva trajectòria de vida, conscients que ells són una peça fonamental en la família"


Per altra banda, Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, ha assenyalat que "Aquest I sopar per a les Persones Majors de 65 anys és un agraïment per la seva essencial col·laboració en la vida social i cultural del nostre poble i en la de les nostres famílies, a les quals aporten saviesa i experiència, treballant amb i per als nostres majors hem après que envellir no és qüestió d'edat sinó d'actitud. Els majors del nostre poble són un clar exemple a seguir, ja que habitualment, participen i organitzen un fum d'activitats contribuint a que Silla siga un poble més viu"


Aquesta iniciativa va nàixer amb objectiu fonamental d'oferir l'oportunitat de viure una grata vetllada, que permetera als majors escapar de la rutina i rebre una dosi de vitalitat, la qual cosa repercuteix en el seu estat d'ànim i en la seva salut física, mental i emocional.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167