Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Nova acció de conscienciació als parcs de Silla per evitar els excrements d'animals en les zones de jocs i gespa
Nova acció de conscienciació als parcs de Silla per evitar els excrements d'animals en les zones de jocs i gespa
03/05/2018
Nova acció de conscienciació als parcs de Silla per evitar els excrements d'animals en les zones de jocs i gespa
S'han instal·lat pels principals parcs de la localitat cartells per a advertir les persones propietàries de gossos que queda totalment prohibida l'entrada als animals a les zones de joc i gespa, i que l'incompliment de la norma suposa una sanció des de 100 fins a 3.000 €.
Campanya gossos
Campanya gossos
Campanya gossos

Aquesta acció impulsada per la Regidoria de Benestar Animal forma part de la campanya “Si tens un gos, sigues cívic” i se centra en la conscienciació de la ciutadania per mantindre una conducta cívica amb la seua mascota. Així com recordar-los que la persona propietària està obligada a recollir les defecacions del seu animal.

Amb aquesta acció, es busca que les persones propietàries dels animals respecten la norma de no envair les zones de joc i gespa dels parcs, per evitar així que s'embruten i posar en risc la salut de les xiquetes i els xiquets.

A més, durant una setmana, hi participarà personal de l'Ajuntament, que s'encarregarà d'atendre els dubtes que puguen sorgir a la ciutadania sobre les normes de conducta que han de seguir les persones propietàries de mascotes.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que “l'Ajuntament treballa intensament per a acabar amb la problemàtica del excrements de gossos en el municipi i, especialment, per millorar la salubritat dels nostres parcs, on juguen habitualment les persones més menudes de la casa”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167