Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Silla, entrega a l'alcalde de Silla la menció especial atorgada per la AECC perquè siga custodiada al llibre d'honor de l'Arxiu Municipal.
La Presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Silla, entrega a l'alcalde de Silla la menció especial atorgada per la AECC perquè siga custodiada al llibre d'honor de l'Arxiu Municipal.
02/05/2018
La Presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Silla, entrega a l'alcalde de Silla la menció especial atorgada per la AECC perquè siga custodiada al llibre d'honor de l'Arxiu Municipal.
Aquesta menció s'atorga a les juntes locals que més destaquen per la seua dedicació i compromís en la lluita contra el càncer.
AECC


Hui, Encarna Gonzalez, presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Silla, ha fet entrega a l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá de la menció especial atorgada per l'AECC el passat dia 22 d'abril de 2018, en el Col·legi Oficial de Metges de València durant la presentació de la seua memòria anual.


Aquesta menció especial a la Junta Local de l'AECC de Silla, pel seu compromís en la prevenció del càncer mitjançant accions de salut en la campanya 2017, serà custodiada al costat de les aconseguides en anteriors edicions, al llibre d'honor que és custòdia a l'arxiu Municipal.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá ha donat l'enhorabona a Encarna González Talavera i a tots els membres de la Junta Local de la AECC i ha volgut agrair-los, la seua labor altruista i desinteressada en pro del  de tots, així com reiterar-los el seu suport, per altra banda, Encarna González, presidenta de l'associació, ha destacat que aquesta menció és gràcies a tots els membres de la Junta així com a les entitats, comerços i particulars que han col·laborat d'una forma o altra. També cal destacar la col·laboració de l'Ajuntament en les accions formatives en prevenció a les escoles i instituts, així com en totes les activitats que desenvolupa la Junta local de la AECC a Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167