Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS XIQUETS I XIQUETES de 3 anys
LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS XIQUETS I XIQUETES de 3 anys
26/04/2018
LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS XIQUETS I XIQUETES de 3 anys
La Nau Jove acull a les famílies per explicar el procés d'admissió
Reunió_pares
Reunió_pares
Aquesta vesprada La Nau Jove s'ha omplit de gom a gom de pares i mares que volien informar-se del procés d'escolarització dels seus fills i filles de 3 anys per al proper curs escolar 2018-2019. Del 17 fins al 24 de maig s'obri el termini de sol·licitud de plaça als centres d'infantil i primària El Patí, Lluís Vives, Reis Catòlics, Sant Roc, Verge dels Desemparats i Sagrada Família.

Enguany 195 xiquets i xiquetes de tres anys iniciaran la seua escolarització el pròxim curs 2018-2019.

Els 6 directors i directores dels centres educatius del municipi, al costat de la regidora d'Educació, Raquel Sánchez, han oferit una xerrada, en la qual han informat de tot el procés d'escolarització que s'iniciarà 17 de maig, amb la publicació de vacants als centres, i on la regidora ha destacat que "Centres educatius i ajuntament estem col·laborant activament per millorar la qualitat educativa de Silla i atendre el millor possible les necessitats dels xiquets i xiquetes del nostre poble"

L'Ajuntament de Silla ha entregat un sobre amb la informació necessària per al procés a tots els pares i mares assistents amb una guia explicativa. Les persones que no hagen pogut assistir, poden passar a recollir la documentació de la matriculació pels Serveis Socioeducatius (C/ Sant Josep, 56. Tel. 961 212 222) on se'ls informarà de tot el procés d'escolarització. En la nostra web i en la pestanya d'Educació també es podrà trobar la documentació.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167