Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Sis projectes culturals i socials es presenten al programa IMPULSA Silla 2018
Sis projectes culturals i socials es presenten al programa IMPULSA Silla 2018
26/04/2018
Sis projectes culturals i socials es presenten al programa IMPULSA Silla 2018
La ciutadania podrà votar aquests sis projectes en la pròxima Enquesta Popular a principi de juny.
Cartell Impulsa Silla 2018

La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació ha rebut sis projectes que busquen adherir-se al programa Impulsa Silla, que dotarà de pressupost a projectes lúdics i socioculturals orientats a estimular la vida cultural i social del municipi i la seua cohesió comunitària.

Una escola de mares i pares, un documental sobre la Dansa dels Porrots, relats en viu sobre la diversitat, un reportatge documental sobre les persones immigrants que viuen a Silla, tallers artístics per a la inclusió social i un cicle de programes de ràdio realitzat per dones immigrants són els sis projectes que la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació ha rebut amb la finalitat d’adherir-se al programa IMPULSA Silla d'enguany.

Ara, els projectes han de passar una avaluació tècnica que qualificarà positivament les activitats que promocionen la interculturalitat, la igualtat de gènere, la integració de la diversitat, la memòria història, la protecció del medi ambient o del benestar animal i vegetal. De la mateixa manera, els plans proposats hauran de promoure el llenguatge no sexista i no podran replegar “allò que ja estiga fent-se dins de les promocions, els projectes i les actuacions de les diferents regidories de l’Ajuntament de Silla”, segons estableixen les bases de la convocatòria que es poden consultar a la Base Nacional de Dades de Subvencions en aquesta direcció electrònica www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index i amb el codi identificador 387592.

Seguidament, els projectes que hagen estat valorats positivament en la primera fase d'avaluació tècnica se sotmetran a Enquesta Popular, que se celebrarà del 2 al 9 de juny, per tal d’establir un ordre de preferència i assignar el total de 5.000€ destinats a aquesta convocatòria. Així, “la ciutadania decidirà quins projectes prefereix subvencionar majoritàriament amb diners públics per a l’animació comunitària i sociocultural del municipi de Silla”, segons estableixen les bases de la convocatòria que han estat obertes públicament a consulta i modificacions prèvies de la ciutadania, i que van ser publicades en la seua versió definitiva i oficial el passat 9 de març.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167