Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Classes d'educació viària per als alumnes del CEIP Lluís Vives
Classes d'educació viària per als alumnes del CEIP Lluís Vives
24/04/2018
Classes d'educació viària per als alumnes del CEIP Lluís Vives
Les classes tenen com a objectiu sensibilitzar els escolars sobre la importància de una bona educació viària per prevenir riscos.
IMG_4152
IMG_4258
IMG_4305
IMG_4315
IMG_4327
IMG_4362
IMG_4381
IMG_4397
IMG_E4393
IMG_E4395
OECSE0948
VALO5323
El passat dilluns 23 d'abril, tots els alumnes del CEIP Lluís Vives de Silla, van participar en una jornada de convivència al Circuit Ricardo Tormo de Xest, on a més de poder gaudir de les instal·lacions del mateix circuit van assistir a unes classes d'educació viària, impartides per personal de AVAE.

Aquestes classes sobre educació viària, tenien com a principal objectiu sensibilitzar els escolars sobre la importància de la prevenció i sobre la necessitat d'una mobilitat segura, fomentar hàbits responsables, millorar valors com el companyerisme, el respecte i el treball en equip i fer una acció social, educativa i pedagògica.

Una vegada realitzada la part pràctica, els alumnes van poder gaudir de les àmplies i ben distribuïdes instal·lacions, on:

Van aprendre a circular a través d'encreuaments regulats per senyals verticals i semàfors, carrers d'únic i de doble sentit de circulació, glorietes, passos de vianants, voreres i altres tipus d'elements i senyalització, utilitzant bicicletes i cars.
Van aprendre la importància de la utilització del cinturó de seguretat utilitzant un simulador on ells mateixos experimentaven les conseqüències d'un impacte amb i sense cinturó de seguretat.

Després tots vam gaudir d'una visita guiada per les instal·lacions del circuit, on ens van ensenyar la part del "paddok", la zona del "podium", els llotges privades i la sala de premsa del mateix circuit.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167