Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Recepció a l'Ajuntament dels integrants del CESN Silla
Recepció a l'Ajuntament dels integrants del CESN Silla
20/04/2018
Recepció a l'Ajuntament dels integrants del CESN Silla
L'alcalde i el regidor han volgut transmetre al club la felicitació del poble de Silla i expressar als seus integrants el seu reconeixement.
CENS Silla
CENS Silla
CENS Silla
CENS Silla

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor d'Esports Felipe García van rebre ahir a l'Ajuntament al CESN Silla, després dels èxits aconseguits en les diferents competicions de socorrisme i salvament d'àmbit nacional durant la temporada 2017/2018.


Amb aquesta recepció, l'alcalde i el regidor han volgut transmetre al club la felicitació del poble de Silla i expressar als seus integrants el seu reconeixement.


El regidor d'Esports Felipe García, qui va ser l'encarregat d'obrir l'acte, va destacar que els guardons obtinguts pel Club contribueixen al fet que Silla sigua coneguda per tota Espanya. Seguidament, va fer un parlament el president del club, Javier Garcia Carbonell qui va voler agrair de primera mà a l'ajuntament de Silla, i en especial a la regidoria d'Esports, el suport prestat durant aquest any.


Per la seua banda, Vicent Zaragozá, va concloure l'acte, felicitant al club pels èxits aconseguits, en les competicions de més alt nivell i va destacar el fet que el Club sigua un referent en l'àmbit nacional i ajude a promoure valors com l'esforç, el treball, i la constància.


Després de la recepció va tindre lloc un vi d'honor, on els representants del club van tindre l'ocasió d'explicar al primer edil com ha estat la seva experiència aquesta temporada en la qual han aconseguit 15 medalles, set d'or, 5 de plata i tres de bronze entre sis dels seus esportistes.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167