Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde es reuneix amb la policia i els tècnics responsables del projecte de les pluvials per tractar temes de seguretat.
L'alcalde es reuneix amb la policia i els tècnics responsables del projecte de les pluvials per tractar temes de seguretat.
20/04/2018
L'alcalde es reuneix amb la policia i els tècnics responsables del projecte de les pluvials per tractar temes de seguretat.
El tram del camí vell de Russafa, afectat per les obres, veurà incrementada la seguretat per a evitar qualsevol risc per als vianants.
Reunió_Pluvials
Reunió_Pluvials
Ahir l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, s'ha reunit amb els caps de la Policia Local de Silla, i amb la direcció tècnica de les obres dels pluvials que actualment s'estan portant a terme al nostre municipi, per tal de garantir la seguretat dels vianants que habitualment freqüenten la zona del camí vell de Russafa, durant el període que s'executen les obres.


En l'actualitat molts són molts, per les característiques de l'obra, els vehicles de grans dimensions que circulen per un dels trams del Cami Vell de Russafa per tal d'efectuar operacions de càrrega i descàrrega de material. Amb previsió, de què la freqüència de pas d'aquestos tipus vehicles s'incrementarà en les pròximes setmanes a mesura que avancen les obres, i coneixedors de què aquest tram, també és molt freqüentat per veïns i veïnes que treballen terres o practiquen esport, s'incrementaran les mesures de seguretat mitjançant el control de la velocitat així com restringint el pas per a vianants des del conegut com Motor del Salvador, fins a l'encreuament que limita el terme municipal.


La instal·lació de radars, arriba després de les múltiples peticions de la ciutadania que reclamen un major control de la velocitat a la zona, per garantir la seguretat dels veïns i veïnes que utilitzen el camí per a passejar i gaudir del medi ambient o fer exercici físic.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167