Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla aconsegueix l'aprovació de la continuïtat de l'Escola d'Ocupació Et Formem "Silla Emplea" amb una subvenció de 399.660 euros
Silla aconsegueix l'aprovació de la continuïtat de l'Escola d'Ocupació Et Formem "Silla Emplea" amb una subvenció de 399.660 euros
16/04/2018
Silla aconsegueix l'aprovació de la continuïtat de l'Escola d'Ocupació Et Formem "Silla Emplea" amb una subvenció de 399.660 euros
Aquesta és la primera vegada que l'Ajuntament de Silla té dos projectes de Tallers d'Ocupació alhora, són així 50 les persones que estan treballant, formant-se i alhora millorant el poble amb els serveis que presten.
Silla_emplea
Silla_emplea
Silla_emplea

L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha visitat l'Escola d'Ocupació Et Formem i comunicat als alumnes l'aprovació pel Servef de la  etapa amb una duració d'un any més. L'alcalde ha manifestat la seua satisfacció per continuar generant ocupació a Silla i aconseguir subvencions, "és la primera vegada que l'Ajuntament de Silla té dos projectes de Tallers d'Ocupació alhora, són així 50 les persones que estan treballant, formant-se i alhora millorant el poble amb els serveis que presten".


El Servef ha aprovat concedir a l'Ajuntament de Silla una subvenció de 399.660 euros per a la realització de la  etapa de l'Escola d'Ocupació ET FORMEN "SILLA EMPLEA", que s'iniciara el dia 29 d'abril.


Aquest Escola d'Ocupació ET FORMEM "SILLA EMPLEA" etapa possibilita la formació i contractació de 20 persones desempleades majors de 18 anys en les especialitats d'agricultura ecològica i operacions auxiliar de serveis administratius i generals. Aquesta formació és certificada i després d'haver superat el certificat de nivell 1, obtindre el certificat de nivell 2.


L'Escola d'Ocupació "Silla Emplea" va adreçada a col·lectius amb dificultats d'inserció laboral: persones en situació o risc de pobresa, exclusió social, dones, persones majors de 45 anys amb baixa qualificació i parats de llarga duració.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167