Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el procés d'escolarització en tot l'ensenyament
Comença el procés d'escolarització en tot l'ensenyament
16/04/2018
Comença el procés d'escolarització en tot l'ensenyament
La sol·licitud s'ha de tramitar de forma telemàtica i presentar-la al centre triat de primera opció entre el 17 i el 24 de maig per a infantil i primària i del 17 al 28 per a secundària i batxillerat.
La Conselleria d’Educació ha publicat el procés d’escolarització de l’alumnat en tots els nivells del sistema educatiu. Les famílies de l’alumnat de 2 anys (nascuts en 2016), l’alumnat de 3 anys (nascuts en 2015) i alumnat de Primària (tots els cursos) han de tramitar la sol·licitud telemàtica i presentar-la al centre triat de primera opció entre el 17 i el 24 de maig per a infantil i primària i del 17 al 28 per a secundària i batxillerat.    

Per informar les famílies dels escolars de 3 anys sobre els centres educatius de la localitat i el procés d’admissió, la Regidoria d’Educació ha programat junt als equips directius dels centres una reunió que tindrà lloc el proper 26 d’abril a les 18h a la Nau Jove.  Les llistes provisionals d’admesos en Infantil i Primària es publicaran el dia 4 de juny. La dirección dels Centres educatius atendrà les reclamaciones a les llistes provisionals del 4 al 6 de juny, i a les llistes definitives (publicades als centres educatius 13 de juny) del 13 al 15 de juny.  Les famílies formalitzaran la matrícula del 20 de juny al 2 de juliol per a infantil i primària i del 19 al 26 de juliol per a secundària i batxillerat.  

Aula pública de 2 anys 

Pel que fa a l’admissió de l’alumnat de 2 anys, les famílies interessades han de tramitar la sol·licitud telemàtica en el calendari exposat anteriorment per la Conselleria d’Educació i presentar la sol·licitud i documentació en el CEIP Sant Roc. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167