Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Després de 12 anys d'espera, l'Ajuntament de Silla, rep les claus de l'edifici multifuncional Carmen Valero
Després de 12 anys d'espera, l'Ajuntament de Silla, rep les claus de l'edifici multifuncional Carmen Valero
13/04/2018
Després de 12 anys d'espera, l'Ajuntament de Silla, rep les claus de l'edifici multifuncional Carmen Valero
L'edifici Multifuncional Carmen Valero que es va començar a construir l'any 2005 serà inaugurat el pròxim mes de maig després de 12 anys.
Signatura Multifuncional

L'Ajuntament de Silla ja ha signat l'acta de recepció de les obres de l'edifici multifuncional Carmen Valero, acte al qual han assistit els diferents tècnics que conformen l'equip municipal d'urbanisme i cultura, el regidor de Projectes d'Obres Estratègiques i Intervencions en Territori/Espais Públics Josep Melero i l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá. La signatura ha tingut lloc a l'alcaldia de l'actual Ajuntament i seguidament, l'empresa constructora ha fet lliurament de les claus de les noves instal·lacions, que seran inaugurades el pròxim mes de maig.


L'entrega de les claus del nou edifici multifuncional, suposa una fita històrica, ja que aquest es va començar a construir fa 12 anys.


A més, el director general d'Infraestructures, Carlos Domingo, responsable de les obres de l'acondicionament de l'entorn, i que hui ha visitat l'edifici, s'hi ha compromès a què en un termini de 20 dies començarà la fase final d'acondicionament de l'entorn, per tant, el complex estarà totalment acabat a finals del mes de juny.


EL projecte contempla per a la zona exterior, una zona ajardinada, amb una xicoteta plantació d'espècies residents al Sol, i una zona pavimentada que previsiblement serà de marmolina.


Aquesta intervenció ajudarà al fet que la zona exterior del multifuncional siga concebuda com una plaça pensada per acollir esdeveniments a l'aire lliure, el nexe d'unió dels edificis que la conformen.


L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que “Hui, és un dia molt important per als veïns i veïnes de Silla, ja que després de molt de treball, inaugurem un edifici que canviarà la vida social i cultural del nostre poble”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167