Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El director general d'infraestractures Carlos Domingo visita les obres del projecte PIP d'accessibilitat a l'ajuntament.
El director general d'infraestractures Carlos Domingo visita les obres del projecte PIP d'accessibilitat a l'ajuntament.
13/04/2018
El director general d'infraestractures Carlos Domingo visita les obres del projecte PIP d'accessibilitat a l'ajuntament.
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor de Projectes d'Obres Estratègiques i Intervencions en Territori/Espais Públics Josep Melero han rebut al director general d'Infraestructures, Carlos Domingo, qui ha visitat les obres d'accessibilitat a l'Ajuntament.
enderrocament
enderrocament
enderrocament
enderrocament
enderrocament

Aquest de matí, el director general d'Infraestructures, Carlos Domingo, el subdirector general de mobilitat Josep Llin, el subdirector general Paco Signes, acompanyats per l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor de Projectes d'Obres Estratègiques i Intervencions en Territori i Espais Públics, Josep Melero han visitat les obres d'accessibilitat a l'Ajuntament dutes a terme per la Generalitat que consisteixen en la reforma de planta baixa i planta primera que conformaran un nou volum, al nivell de la resta d'ajuntament, suprimint els desnivells actuals i l'escala.


D'esta manera, es pretén millorar l'accessibilitat, plantejant tots els accessos per l'escala central; reservant ja i preveient la ubicació del nou ascensor i l'obertura per a una connexió directa en planta baixa amb la casa de la Palma. Així s'aconsegueix una connexió interna de tots els serveis municipals de l'edifici.


A més, a aquesta intervenció es suma les obres d'enderrocament de la part oest de l'Ajuntament, on es trobaven els serveis administratius que ara es troben en la Nau de la Cultura, van començar a finals del mes passat amb l'objectiu d'alliberar l'espai de les construccions que més amaguen la Torre Musulmana del segle XII, per tal que forme part plenament del paisatge i dels recorreguts per a vianants del centre del poble, fent-la present de manera permanent, i que compten amb un pressupost de 130.500 euros, sufragats íntegrament per la Diputació de València.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167