Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA I L'ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE SILLA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ COMERCIAL "ES PRIMAVERA AL COMERÇ DE SILLA"
L'AJUNTAMENT DE SILLA I L'ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE SILLA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ COMERCIAL "ES PRIMAVERA AL COMERÇ DE SILLA"
12/04/2018
L'AJUNTAMENT DE SILLA I L'ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE SILLA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ COMERCIAL "ES PRIMAVERA AL COMERÇ DE SILLA"
Aquest conveni estableix les línies de col·laboració entre les dos entitats en la campanya que organitza l'Ajuntament de Silla
conveni primavera AESI
conveni primavera AESI
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá i la presidenta de comerç de l'Associació Empresarial de Silla, Mar Navarro han signat hui un conveni que estableix les línies de col·laboració entre les dos entitats en la campanya que organitza l'Ajuntament de Silla per difondre i sensibilitzar a la ciutadana de la importància de la funció social del comerç així com animar l'activitat comercial local amb l'eslògan: "És primavera al comerç de Silla".

La campanya de promoció comercial consisteix principalment

• A identificar els comerços per incentivar i animar les compres en primavera a través d'adhesius situats a l'entrada dels establiments.

• A entregar regals directes a les persones consumidores per les compres realitzades del 10 d'abril al 30 de maig de 2018 als establiments participants que s'arreplegaran en aDES segons les bases reguladores.

L'Associació Empresarial de Silla col·labora en la difusió i l'adhesió dels seus comerços associats. L'Ajuntament de Silla concedeix una subvenció a l'AESI de 870 euros que representa la participació dels comerços associats a AESI en la campanya de primavera i perquè aquesta Associació puga assumir el cost pels seus associats/associades.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167