Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > A l'Escola de Pasqua juguem amb les emocions
A l'Escola de Pasqua juguem amb les emocions
10/04/2018
A l'Escola de Pasqua juguem amb les emocions
Escola Pasqua 2018
Escola Pasqua 2018
Escola Pasqua 2018
Escola Pasqua 2018
Escola Pasqua 2018

Des del dia 3 fins al 6 d'abril 26 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys han gaudit de l'Escola de Pasqua organitzada per l’ Ajuntament de Silla.
                                                                             
Des de la Regidoria d´Infància, Adolescència i Joventut s'ofereix aquesta activitat per poder donar suport a les famílies en dies festius i que es puguen beneficiar del servei gratuït de l'Escola Matinera.

Enguany la temática ha  girat al voltant de les emocions: la por, la ràbia, la pena, l´alegria, el fàstic i la sorpresa. Gràcies als diferents jocs  i activitats ludicoeducatives programades, els xiquets i les xiquetes han pres conciència com expresem les nostres emocions i a que ens porten cadascuna d´elles. Així, s’ha treballat la intel·ligència emocional i com gestionar les nostres emocions davant diferents situacions a través dels contes i jocs.

En quatre dies s’han donat pinzellades per a que puguen enfortir la seua autoestima, perquè coneguen la empatia, per consolidar les relacions personals, la comunicació, la socialització i el treball en grup.


 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167