Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament convoca demà als veïns afectats pels centres de transformació elèctrica, per donar-los a conèixer els resultats de l'estudi de contaminació electromagnètica
L'Ajuntament convoca demà als veïns afectats pels centres de transformació elèctrica, per donar-los a conèixer els resultats de l'estudi de contaminació electromagnètica
10/04/2018
L'Ajuntament convoca demà als veïns afectats pels centres de transformació elèctrica, per donar-los a conèixer els resultats de l'estudi de contaminació electromagnètica
El consistori ha convocat als veïns afectats pels centres de transformació a una reunió informativa per a demà dia 11 d'Abril a les 19 hores al saló de plens, situat a la Nau de la Cultura.
Transformador elèctric a Silla
El regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Valentin Mateos amb l'autor de l'estudi Enric Navarro
El consistori ha convocat als veïns afectats pels centres de transformació a una reunió informativa per a demà dia 11 d’Abril a les 19 hores al saló de plens, situat a la Nau de la Cultura. En la sessió estarà present el regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Valentín Mateos, el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament, José Villalba, i l’autor de l’estudi, Enric Navarro.

La regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures ha promogut aquest estudi per mesurar la contaminació electromagnètica causada pels centres de transformació elèctrica, situats als baixos residencials del nostre municipi. L’anàlisi han estat realitzat pel catedràtic de física de la Universitat de València, Enric Navarro, durant 2017.

L'Ajuntament té previst convocar una altra sessió per informar també al veïnat afectat per l'antena de telefonia, que serà el proper 18 d'Abril, en horari encara per determinar.

El regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Valentín Mateos, ha estat seguint aquests treballs de mesurament, els primers a l’estat espanyol. “És molt important conèixer amb exactitud els efectes produïts per aquests aparells i dispositius, el nivells de contaminació electromagnètica, quin grau de perillositat tenen. I si existeixen riscos, s’hauran de prendre mesures per garantir la salut del nostre veïnat”, ha remarcat el regidor.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167