Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Arranca la primera campanya "És primavera al comerç de Silla"
Arranca la primera campanya "És primavera al comerç de Silla"
06/04/2018
Arranca la primera campanya "És primavera al comerç de Silla"
"És primavera al comerç Silla" és l'eslògan elegit per l'Ajuntament de Silla a través del Servei de Promoció Econòmica aDES, per a la nova campanya de promoció del comerç de Silla durant la primavera. En aquest pla comercial s'ha batut el record de participants amb 131 comerços de tot tipus.
bo banner fb_Ja_es_primavera_al_comerç_de_Silla
La campanya, que s’inicia el 10 d’abril i durarà fins al 30 de maig, pretén promoure i animar les compres als comerços locals, com també difondre els avantatges que ofereix el fet de comprar als comerços del municipi. Per aquest motiu, els comerços participants lluiran uns adhesius en forma de flor que se situaran a l’entrada dels locals. Cada etiqueta mostrarà als consumidors una raó per fer entendre per què comprar al comerç de proximitat de Silla.

“Compra i vine a recollir el regal”

Les compres realitzades als establiments participants tindran premi. Així, en presentar el tiquet de compra a les oficines d’aDES, els consumidors rebran regals com ara plantes, tasses, samarretes i borses, entre d’altres. Segons les bases reguladores, els obsequis es lliuraran fins a esgotar existències. El Servei de Promoció Econòmica ha volgut transmetre que comprar a Silla és la millor opció i ara, a més, té regal. Aquesta campanya compta amb la col·laboració d’AESI.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167