Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Associació Espanyola contra el Càncer oferirà una revisió gratuïta de la pell el proper dijous 12 d'abril
L'Associació Espanyola contra el Càncer oferirà una revisió gratuïta de la pell el proper dijous 12 d'abril
05/04/2018
L'Associació Espanyola contra el Càncer oferirà una revisió gratuïta de la pell el proper dijous 12 d'abril
La unitat mòbil de l'AECC estarà ubicada a la plaça del Poble, a la porta de la Casa Correus. L'Ajuntament de Silla col·labora en aquesta campanya.
Un equip mèdic especialitzat de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) revisarà la pell a totes les persones que ho sol·liciten dijous 12 d’abril, a la plaça del Poble, a la Casa Correus. Totes les persones que vulguen fer-se la revisió hauran d'estar a les 9 del matí per a l'assignació d'un torn. L'equip mèdic començarà a treballar a les 10 fins a les 13:30 hores, aproximadament. La Junta Local de l’AECC, com cada any, vol recordar al veïnat de Silla que cal cuidar la salut de la pell, ja que una lesió de la pell es pot tractar i desaparèixer o convertir-se en una malaltia. Aquesta entitat vol conscienciar de la necessitat de previndre l’aparició de lesions mitjançant una revisió periòdica o tenint cura de la pell diàriament.

Aquesta associació adverteix que el sol exerceix un paper important en la salut de l’ésser humà quan es pren en les dosis adequades. No obstant això, quan l’exposició a la radiació solar és excessiva, es poden produir cremades.

Recomanacions de l’AECC:

─ Recorda que has de buscar una bona ombra entre les 12 i les 16 hores.

─ És important que et protegisques els ulls amb ulleres de sol.

─ Utilitza para-sols, barrets, gorres, samarretes, etcètera, quan et poses directament al sol.

─ Les cremes amb un nivell de protecció alt són les úniques que et protegiran dels rajos solars més perillosos. Aplica-te-les després de cada bany o cada 2 hores.

─ Beu aigua sovint. Una pell ben hidratada també et protegirà dels rajos de sol.Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167