Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Inici del programa Jove Oportunitat
Inici del programa Jove Oportunitat
20/03/2018
Inici del programa Jove Oportunitat
JOOP
JOOP 2018
joop 2018
20180214_101122
JOOP

L’Ajuntament de Silla, a través de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, està participant a la segona edició del programa JOOP, promogut per l’Institut Valencià de la Joventut i amb el finançament del Fons Social Europeu.

 

El programa porta ja un mes iniciat i s’extendrà fins al mes de juliol. Està dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys que van abandonar el sistema educatiu i que, pel seu baix nivell de formació, tampoc troben encaix en el mercat laboral.

 

Aquesta iniciativa destaca per combinar estratègies de coaching grupal i individual, per a la construcció d’un projecte de vida, amb l’orientació laboral sobre les diferents famílies professionals, amb visites a més de 20 empreses on s’analitzaran els diferents perfils professionals i les vies d’accés o requisits.

 

 

Fins a la data, a més de rebre coaching i suport personal i grupal, han realitzat diferents visites ara com al Centre Ocupacional Tola, algunes empreses i unes convivències de tres dies al Alberg d’Alboraig.

 

JOOP els ofereix l’oportunitat de canviar, de construir el seu futur, personal i professional, convençuts del que volen, a diferència d’altres programes que es dirigeixen directament a la cerca d’ocupació, aquest programa, a més pretén que els joves tornen a la seua etapa formativa, per això en la seua fase final es reforçarà acadèmicament als joves per facilitar l’accés a la Formació Professional.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167