Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Les falles de Silla assisteixen a la tradicional recepció fallera de la Diputació de València
Les falles de Silla assisteixen a la tradicional recepció fallera de la Diputació de València
12/03/2018
Les falles de Silla assisteixen a la tradicional recepció fallera de la Diputació de València
L'acte festiu, que ha començat a les 10:30 hores, ha tingut lloc a la Plaça de Manises. Prop de 900 falles de tota la província estaven convidades a aquesta festa participativa al ‘cap i casal' on s'ha proclamat la igualtat davant milers de fallers i falleres
DSC03190
Recepció Diputació Falles 2018
Recepció Diputació Falles 2018_PC
Fallera_Major_Infantil_Silla_2018_Diputacio_estendard
Recepcio_Falles_2018_Diputació_RF
Les comissions falleres de Silla no han faltat a la tradicional recepció fallera de la Diputació de València que ha tingut lloc a la Plaça de Manises. Allà s’ha ubicat un escenari per on han desfilat una a una les 52 juntes locals falleres, que representen a desenes de municipis valencians. 

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, acompanyat per la vicepresidenta, MªJosep Amigó; les diputades i diputats de la corporació i les Falleres Majors de València Rocío Gil i Daniela Gómez han saludat a cada un dels membres de les comissions. La Junta Local Fallera de Silla ha estat representada per l’Alcalde de Silla i President Nat de la Junta Local Fallera de Silla, Vicent Zaragozá, la Presidenta Executiva de la Junta Local Raquel Gradolí i la Fallera Major Infantil de la Junta Local Fallera del municipi, Alba Ortega. També ha assistit la regidora de Festes de l’Ajuntament de Silla Josefina Zaragozá. La presidenta de la Junta Local Fallera de Silla Raquel Gradolí ha manifestat que en aquest acte “es nota la germanor que hi ha entre les comissions falleres. Es veu la il·lusió. Desitge que tinguem unes bones festes”.

"Som igualtat", el lema d'enguany a l'estendard

Prop de 3000 falleres i fallers han vist com la Diputació ha entregat a cada comissió un estendard amb el lema “Som igualtat”. El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha demanat a les comissions col·locar aquests banderins en els seus monuments i després als casals, amb l’objectiu de “fer visibles missatges com el de la igualtat o el rebuig de la violència de gènere”. Aquest és l’únic requisit de l’actual govern provincial per a concedir l’ajuda que cada any destina la corporació a les comissions falleres de la província. Raquel Gradolí ha volgut remarcar que hui ha estat un dia especial. “No podia haver un lema més apropiat per a l’estendard d’enguany. Obrir la setmana gran de les Falles proclamant la igualtat amb totes les comissions, quan venim d’una setmana d’actes reivindicatius, ha estat fantàstic”.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167