Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Les dones de la Casa de la Dona de Silla s'ajunten per fer la Volta a Peu de la Dona pels carrers del municipi
Les dones de la Casa de la Dona de Silla s'ajunten per fer la Volta a Peu de la Dona pels carrers del municipi
10/03/2018
Les dones de la Casa de la Dona de Silla s'ajunten per fer la Volta a Peu de la Dona pels carrers del municipi
Dones de les Associacions i col·lectius de dones de la localitat s'han ajuntat aquest dissabte per completar el recorregut de la Volta a Peu de la Dona, que ha començat i finalitzat a la Plaça del Mercat Nou, a les portes de la seu de la Casa de la Dona de Silla.
Volta_Peu_Dona_Silla_2018_grup_3
Volta_Peu_Dona_2018_Mocadors
Volta_Peu_Dona_2018_Samarreta
Volta_Peu_Dona_Silla_2018_Bosses
Volta_Peu_Dona_Silla_2018_Carrers_Poble
La iniciativa ha estat impulsada per la Casa de la Dona de Silla i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Silla. Les dones han passejat el color morat reivindicatiu pel centre del municipi. “Amb aquest acte que ja hem organitzat els últims quatre anys volem que les dones es facen visibles al poble. Reivindiquem els nostres drets”, ha explicat Elvira Catalán, presidenta de la Casa de la Dona de Silla.

Per poder participar en la Volta a Peu de la Dona, cada participant havia d’inscriure’s (3 euros) i rebia com a regal una motxilla blanca, dissenyada per la Casa de la Dona de Silla per aquesta ocasió amb el lema: “Un pas cap a la igualtat”, que ja utilitzen en les seues samarretes morades.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167