Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla ultima les actuacions del Pla de Camins i vies subvencionat per la Diputació de València
L'Ajuntament de Silla ultima les actuacions del Pla de Camins i vies subvencionat per la Diputació de València
09/03/2018
L'Ajuntament de Silla ultima les actuacions del Pla de Camins i vies subvencionat per la Diputació de València
L'Ajuntament de Silla està finalitzant les actuacions del Pla de Camins i vies subvencionat per la Diputació de València. Les actuacions que quedaven pendents s'han executat al carrer de Sueca, carrer de la Bega, l'avinguda d'Espioca, l'avinguda de l'Albufera i l'avinguda de Jaume I. Al polígon de l'Alteró i els camins de la Torreta i l'Alter.
Pla de camins_visita_alcalde_regidors

Les intervencions del Pla de camins que s'estan realitzant s'han concentrat en les zones més deteriorades i que suposaven un risc per a la seguretat viària. Així, el regidor d’Infraestructures, Valentín Mateos, ha destacat que l’asfaltatge dels carrers és una prioritat «per millorar la mobilitat a les vies públiques» i recorda amb aquest Pla de Camins «es podran realitzar els nous ressalts d’obra a l’avinguda d’Alacant, on s’ha aconseguit pacificar el trànsit de manera que no ocasione tants problemes al veïnat».

L’inici dels treballs per executar el pla de camins, on han col·laborat les regidories d’Agricultura i d’Urbanisme, Territori i Infraestructures, va començar el passat mes de setembre. Tant l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, com els regidors responsables, Valentín Mateos i Felipe García, han supervisat personalment l’estat de les obres.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167