Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Oficina Tècnica de l'Ajuntament de Silla trasllada les seues oficines a la Venta de Sant Roc
L'Oficina Tècnica de l'Ajuntament de Silla trasllada les seues oficines a la Venta de Sant Roc
08/03/2018
L'Oficina Tècnica de l'Ajuntament de Silla trasllada les seues oficines a la Venta de Sant Roc
Els tècnics d'Urbanisme, Infraestructures i Obres públiques deixen les oficines de la Casa de Correus per instal·lar-se a la Venta de Sant Roc, a l'Avinguda d'Alacant, 154. La setmana que ve els tècnics no podran atendre a la ciutadania.
Venta Sant Roc
Els tècnics d’Urbanisme, Infraestructures i Obres Públiques deixen les oficines de la Casa de Correus per instal·lar-se a la Venta de Sant Roc, a l’avinguda d’Alacant, 154. L’equip tècnic atendrà tot el veïnat que ho necessite a partir del 20 de març. Els dies d’atenció al públic seran cada dimarts i dijous entre les 9 i les 14 hores amb cita prèvia.

Fins al dia 20, tot aquell veí o veïna que vulga presentar una instància pot fer-ho en l’horari habitual (de 9 a 14 hores, i els dimarts també en horari de vesprada, de 16 a 18.30) a l’Oficina d’Assistència a la Ciutadania (OAC), a la plaça del Mercat Vell, 4.

Altres trasllats, en marxa

El Departament de Medi Ambient ja ha completat el seu trasllat i està instal·lat a la plaça de la Senyoria. Està previst que el personal de Recursos Humans i de l’Agència de Promoció del Valencià ho faça en breu i es trasllade a la Casa de Correus. L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic (ADES) traslladarà les seues oficines, abans del proper 20 de març, a la Casa de la Palma, al carrer de la Llibertat, 2.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167