Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Joves holandesos de voluntariat per Silla
Joves holandesos de voluntariat per Silla
07/03/2018
Joves holandesos de voluntariat per Silla
16 joves participen a la neteja de l'Albufera per 10 dies
EVS Holanda
barcas basura
connecta dimarts 3
IMG-20180301-WA0062
EVS Holanda
EVS Holanda
EVS Holanda
torre musulmana 2

La Regidoria de Joventut va rebre la passada setmana un grup de 16 joves de la ciutat de Leiden, Holanda, gràcies al programa europeu Erasmus +. El projecte versa sobre el medi ambient i l'art, d´aquesta manera netejaran l'Albufera i construiran la Falla de l’Escola per Adults.

El mateix dia d'arribada els Joves Actius del programa Connecta Jove els varem donar la benvinguda, explicant amb cartells el nostre poble i com són els joves a Silla. També ells per la seua part ens contarem sobre el seu país, la seua ciutat i els seus interessos.
El dimecres varen conèixer més sobre Silla començant per la visita el Museu MARS i la torre musulmana. Més tard, l'alcalde Vicent Zaragozá i la Regidora de Infància, Adolescència i  Joventut, Raquel Sánchez, els quals els varen rebre i acollir.  Així, l'associació holandesa els va fer entrega d'un llibre de la seua ciutat i unes galetes típiques. Per la vesprada anarren al Casal Jove i realitzarem jocs interculturals amb els xiquets.

Dijous començarem amb les tasques de neteja a l'Albufera, els va agradar molt recórrer el parc natural en barca i es mostraven il·lusionats arreplegant els residus. Per la vesprada els joves de Connecta2 i els holandesos estigueren iniciant-se en l'elaboració de projectes futurs per a participar en el programa Erasmus +.

A partir de divendres començaren totes les vesprades a realitzar la Falla de l’Escola d’Adults amb la col·laboració del professor d’Art.

Aquesta setmana ens acomiadarem d’ells amb un bon sabor de boca, ja que estem programant projectes futurs amb l’associació.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167