Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Campament d'estiu 2018
Campament d'estiu 2018
07/03/2018
Campament d'estiu 2018
Aquest juliol marxem a la provincia de Conca
altalai
altalai
altalai

Campament: Alta Lai
Població:   Casilla de Ranera
Dies: del 8 al 15 de juliol de 2018
Preu: 189€
Edats: de 7 a 15  anys (ampliable segons demanda)


PRE INSCRIPCIÓ: Es podrà realitzar a la Nau Jove en qualsevol moment. No serà vinculant a la reserva de plaça, tan sols es per preveure quantitat de places.

INSCRIPCIONS:  A partir de la primera setmana de juny (publicarem dia exacte a les xarxes i altres mitjans)


El Campament d’Estiu és un projecte d’educació en valors de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, on es treballa a més a més l’autonomia dels menors.  

Aquest any des de la Regidoria de Joventut es va plantejar que les famílies participaren en el disseny d’aquest projecte educatiu des del principi i es per açò que realitzarem la presentació del projecte el passat mes de gener. A la reunió participaren 25 famílies dels campaments d’altres anys per a decidir entre d'altres les dates i el lloc per al Campament 2018.

 

La decisió per consens de les famílies va ser que el campament es realitzarà entre la segona i tercera setmana de juliol, a la província de Cuenca en allotjament en cabanes i amb activitats d’aventura durant 7 dies. Les pròpies famílies proposaren la pujada del preu del campament per tal de cobrir totes aquestes millores.

 

Al llarg d’aquest mesos s’ha realitzat una recerca amb les característiques exposades i sols hem trobat un campament de la empresa Alta-Lai en la província de Cuenca. El campament Alta-Lai es troba en Casillas de Ranera, província de Cuenca, compta amb cabanyes de fusta, parc multiaventura, piscina, menjador cobert, pavellons amb banys, dutxes d’aigua calenta, aula taller i infermeria. Les dades sol·licitades son del 8 al 15 de juliol, entrant a dinar el dia 8 de juliol i eixint després del desdejuni del dia 15 de juliol.

 

Una de les propostes que es varen fer també per part dels pares assistents i que a més a més es interessant per a l’Ajuntament era la creació d’una reserva o pagament fraccionat al principi de la reserva i la resta un mes abans del campament. Aquest pagament de reserva ens permetria ajustar el contracte amb la instal·lació unes setmanes abans de l’activitat. El preu del campament d’estiu 2018 serà de 189€.

 

Em aquest moments i per tal de realitzar una previsió de places, les persones interessades poden passar-se per la Nau Jove per tal de realitzar una reserva no vinculant, sense dret a plaça. Açò ens servirà per poder informar del procés de matrícula i pagament una vegada oberta les inscripcions.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167