Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes del CEIP El Patí participen en la nova campanya Aqualogia sobre l'ús eficient i sostenible de l'aigua
Alumnes del CEIP El Patí participen en la nova campanya Aqualogia sobre l'ús eficient i sostenible de l'aigua
07/03/2018
Alumnes del CEIP El Patí participen en la nova campanya Aqualogia sobre l'ús eficient i sostenible de l'aigua
L'empresa Hidraqua ha realitzat dos tallers dirigits a 50 alumnes d'educació primària del centre educatiu El Patí de Silla. Aquestes sessions continuaran al municipi el proper 14 de març al CEIP Sant Roc
Aqualogía Silla 1
Els alumnes de quart de primària del CEIP El Patí de Silla van assistir ahir al taller d’educació ambiental Aqualogia promogut per l’empresa valenciana Hidraqua. Aquesta campanya està dirigida a l’alumnat de primària i va orientada a apropar el cicle natural i urbà de l’aigua als joves estudiants, per tal de conscienciar-los sobre la importància de fer un ús responsable d’aquest recurs. Aquesta campanya pretén servir com a element de suport al professorat d’Educació Primària en l’assignatura del Coneixement del Medi.

La ludificació, recurs d’educació ambiental

En aquestes activitats, els alumnes s’endinsen en el coneixement de l’aigua i el seu recorregut guiats per personatges ficticis que intenten despertar-los la curiositat mitjançant l’ús de jocs i recursos digitals interactius. «És important estalviar aigua perquè és un recurs escàs i necessari per a la vida del planeta. Per això és crucial fer entendre que el fet que l’aigua isca per l’aixeta de casa comporta tot un procés costós i molt controlat, perquè aquest servei arribe amb qualitat», ha comentat la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, que, juntament amb el regidor de Medi Ambient, Felipe García, va assistir a una de les dues sessions impartides al CEIP el Patí.

El proper 14 de març, al CEIP Sant Roc.

Fins al moment, més de 45.000 alumnes de tota la Comunitat Valenciana han participat en aquestes sessions educatives. Riola, Xeraco, Barx i Tavernes són altres de les localitats que durant tot el mes de març acolliran aquesta activitat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Aquest taller continuarà a Silla el proper 14 de març al CEIP Sant Roc.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167