Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla acollirà el 1r. Congrés de Benestar d'Animals de companyia de la Comunitat
Silla acollirà el 1r. Congrés de Benestar d'Animals de companyia de la Comunitat
28/02/2018
Silla acollirà el 1r. Congrés de Benestar d'Animals de companyia de la Comunitat
L'Ajuntament i la Direcció general d'Agricultura arriben a un acord per celebrar al mes d'abril el congrés.
congres animal
Ahir, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el Director General d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, es van reunir per coordinar les properes activitats per a la protecció i benestar dels animals de companyia.


A la mateixa reunió es va arribar a un acord per organitzar, el pròxim mes d'abril a Silla el primer Congrés de benestar dels animals de companyia de la Comunitat Valenciana. La celebració d'aquest congrés entra dins de la planificació de la campanya de difusió i conscienciació de l'avantprojecte de llei de la Generalitat Valenciana, sobre protecció, benestar i tinença d'animals de companyia que lidera l'organisme públic.


Aquesta proposta neix amb la finalitat de celebrar cada any el congrés en un municipi de la Comunitat Valenciana, on les diverses administracions implicades puguin debatre sobre polítiques públiques, conèixer el catàleg de bones pràctiques desenvolupades i fer propostes de millora sobre el benestar dels animals de companyia.


En l'organització del congrés a més de l'Ajuntament de Silla també col·laborarà la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167