Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El multifuncional Carmen Valero s'estrenarà pròximament
El multifuncional Carmen Valero s'estrenarà pròximament
27/02/2018
El multifuncional Carmen Valero s'estrenarà pròximament
Després de més de 12 anys d'espera les obres acabaran molt prompte.
Carmen Valero
Carmen Valero
Carmen Valero
Carmen Valero
Hui l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozájunt amb el regidor de cultura Valentin Mateos i la regidora d'educació Raquel Sánchez han visitat les obres del multifuncional Carmen Valero que s'estrenarà pròximament.


En aquests moments, continuen les obres i avancen a bon ritme, així, està previst que, després de més de 12 anys d'espera les obres acaben molt prompte.


L'espai de grans dimensions, està dissenyat per poder acollir produccions culturals de tot tipus, per aquest motiu, s'han instal·lat unes grades retràctils que permetran major versatilitat, adaptant-se així a les necessitats de cada esdeveniment.


Per a Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, la finalització de les obres del multifuncional suposa "després de tant de temps d'espera inaugurar el multifuncional suposa un èxit per als veïns i les veïnes de Silla, que molt prompte podrem gaudir d'un nou espai que canviarà la vida cultural del nostre poble i que, a més, ha estat sufragat íntegrament per la Generalitat Valenciana".
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167