Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Arranca el projecte ERASMUS+ "Learning by Intercultural cooking"
Arranca el projecte ERASMUS+ "Learning by Intercultural cooking"
22/02/2018
Arranca el projecte ERASMUS+ "Learning by Intercultural cooking"
Les socies d'Alemaya, Turquia i Estònia visiten Silla per iniciar el projecte
Erasmus+ EPA Cooking
WEB receptari

L'Ajuntament de Silla  ha rebut del programa ERASMUS+ la subvenció per al projecte K2  “Learning by intercultural cooking el qual finançarà aquest projecte educatiu amb un total de 82.876 euros. 

El projecte està coordinat per la Regidoria d'Educació i Joventut i té com a socis europeus a Alemanya, Turquia i Estònia, els quals es reuniran periòdicament fins a l'estiu de 2019, data en què el projecte finalitzarà.

La intenció d'aquest projecte és elaborar una unitat didàctica al voltant de la cuina i els plats interculturals per implementar-la a les Escoles d'Adults, ja que són aquestes les sòcies del projecte. 

Aquest projecte sorgeix per la necessitat de trobar formes d'ensenyar atractives i motivadores per a les persones dels nivells més baixos (alfabetització i nivells bàsics d'educació) en el marc de l'educació d'adults. A més, aquest públic, en el nostre cas i en el dels nostres associats internacionals, són persones majoritàriament amb passat migratori, refugiats o que busquen asil. Així doncs, el fonament del nostre projecte és desenvolupar uns materials de qualitat, motivadors, atractius, adaptables a diferents nivells i que cobreixen tot l'espectre bàsic de l'educació d'adults.

La idea va nàixer a partir del Receptari del món, el qual es va presentar al mes d'octubre a la Festa de Benvinguda de l'Escola per Adults.

Aquesta setmana ha tingut lloc a la Nau Jove la primera reunió de contacte per tal d'establir les reunions de treball, les unitats de competència, la web futura del projecte i la creació de la unitat didàctica. La propera serà a Alemanya al mes de setembre.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167