Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca de Silla ja disposa de manuals per preparar-se els nous models d'exàmens de la JQCV
La biblioteca de Silla ja disposa de manuals per preparar-se els nous models d'exàmens de la JQCV
22/02/2018
La biblioteca de Silla ja disposa de manuals per preparar-se els nous models d'exàmens de la JQCV
L'Agència de Promoció del Valencià de Silla adquireix nova bibliografia perquè el veïnat de Silla interessat es puga preparar millor aquestes proves.
23905603_1467147236674098_4326285166361719028_n

Com que han canviat els models d’examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla ha comprat diversos llibres dels diferents nivells i de diverses editorials per a la biblioteca municipal de Silla. Així, totes les persones que vulguen consultar-los o preparar-se les proves ho podran fer. El nou model de proves el podeu trobar en http://www.ceice.gva.es/ca/web/jqcv/models-de-proves.

 

Per tant, a la nova biblioteca es poden trobar manuals com Fer via, de l’editorial Andana; De dalt a baix, de l’editorial Bromera, i de l’Apte, de l’editorial Àrbena. La regidora de Normalització Lingüística, Raquel Sánchez, ha declarat que «amb aquesta nova bibliografia, el veïnat de Silla té l’oportunitat de millorar els coneixements de la llengua pròpia del poble i preparar-se les noves proves de la JQCV».

 

En el 2018 es canvia el model que hi havia de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Ja no tindrem les certificacions de Coneixements orals, Elemental, Mitjà i Superior, sinó que es faran les proves dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 per tal d’adequar-se al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües.

 

El nivell A1 es podrà aconseguir fent un curs de valencià al Centre de Formació de Persones Adultes de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167