Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > FEBRER, MES DE LA INTERNET SEGURA AL CENTRE CONNECTA MOLÍ
FEBRER, MES DE LA INTERNET SEGURA AL CENTRE CONNECTA MOLÍ
15/02/2018
FEBRER, MES DE LA INTERNET SEGURA AL CENTRE CONNECTA MOLÍ
Aquest és un esdeveniment promogut per la xarxa INSAFE / INHOPE amb el suport de la Comissió Europea.
connecta
connecta
connecta
Amb l'objectiu d'impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat a Internet, s'organitzen tot un seguit d'activitats en què els infants, joves i famílies aprenen a fer un ús de la tecnologia responsable, respectuosa, crítica i creativa.

L'espai Connecta Molí (Ajuntament de Silla), com a membre de la xarxa RED CONECTA (Fundació Esplai) impulsora d'aquesta campanya, ha volgut participar per primera vegada en aquest esdeveniment que respon al lema: "Crea, connecta i comparteix respecte: una internet millor comença amb tu" organitzant un taller dirigit a alumnes de 7 a 11 anys.

El passat dimecres 14 de febrer, els xiquets i xiquetes del Casal Jove van assistir a les activitats preparades, on van gaudir mentre aprenien hàbits de seguretat per protegir els dispositius i la informació a les xarxes socials. Al taller, es van indicar recomanacions bàsiques com no compartir contrasenyes amb amics, establir patrons de desbloqueig, no deixar oberts els comptes en línia quan compartim dispositius, etc. Tot això mitjançant dinàmiques, vídeos, videojocs en línia i treballs manuals.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167