Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla col·labora amb la Conselleria d'Habitatge per facilitar l'accés als habitatges
L'Ajuntament de Silla col·labora amb la Conselleria d'Habitatge per facilitar l'accés als habitatges
05/02/2018
L'Ajuntament de Silla col·labora amb la Conselleria d'Habitatge per facilitar l'accés als habitatges
• L'alcalde, Vicente Zaragozá, i la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, es reuneixen amb la directora general d'EIGE.
Habitatge

L'Ajuntament de Silla i la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori col·laboren en el desenvolupament d'accions conjuntes amb l'objectiu de facilitar l'accés als habitatges públics del municipi. Així ha quedat de manifest en la reunió mantinguda hui entre la directora general de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Helena Beunza, l'alcalde de Silla, Vicente Zaragoza, i la regidora de Benestar Social, Trinidad Martínez.

 

En la trobada, la directora general de EIGE ha explicat l'esforç que el Consell està realitzant per dignificar el parc públic d'habitatges de la Generalitat que, en el cas de Silla, ascendeix a 146 habitatges. Durant aquesta legislatura, la Conselleria ja ha adjudicat nou habitatges socials a famílies del municipi i ha invertit 60.000 euros en la millora i reparació d'habitatges públics.

A més, ha anunciat que, durant aquest any, Conselleria té previst reparar a Silla altres cinc habitatges públics que, posteriorment, s'adjudicaran a les famílies del municipi amb majors necessitats socials.

Vicente Zaragozá ha valorat molt positivament la reunió i les accions que ha dut a terme la Conselleria d’Habitatge a Silla durant els últims anys. Ha destacat que “des de Conselleria i des de l’Ajuntament, continuem treballant conjuntament per afavorir el benestar dels ciutadans i de les ciutadanes de Silla que més ho necessiten”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167