Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LECTURA PÚBLICA DELS TREBALLS D'INVESTIGACIÓ REALITZATS PER ALUMNES DE BATXILLERAT DE L'INSTITUT ENRIC VALOR DE SILLA
LECTURA PÚBLICA DELS TREBALLS D'INVESTIGACIÓ REALITZATS PER ALUMNES DE BATXILLERAT DE L'INSTITUT ENRIC VALOR DE SILLA
31/01/2018
LECTURA PÚBLICA DELS TREBALLS D'INVESTIGACIÓ REALITZATS PER ALUMNES DE BATXILLERAT DE L'INSTITUT ENRIC VALOR DE SILLA
El passat dimecres 17 de gener es van presentar els treballs d'investigació realitzats per alumnes de batxillerat de l'IES Enric Valor de Silla.
8abeb210-e6b9-4b91-bb02-00d8ea11226a
d5d50dec-6192-40c0-8887-18ddbaa1915c

Aquests treballs d’investigació s’han dut a terme dins del Programa d’Enriquiment Curricular en marxa des de fa quatre cursos. Els alumnes que inicien el batxillerat, de forma voluntària i tutoritzats per un professor o professora,  tenen l’opció de realitzar una investigació sobre temes que proposen els diferents departaments didàctics que hi participen. Els alumnes tenen un curs i un trimestre per a realitzar la investigació i lliurar el treball final que en resulte.

Enguany han sigut dos els projectes d’investigació realitzats i que versen sobre diverses temàtiques:

        Fenómenos ondulatorios (realitzat per David Romera i Josep Villalba)

        Una revisión analítica de la mejora genética de variedades en el departamento del arroz del IVIA (realitzat per María Gimeno i Carla Paz).

La lectura va tindre lloc a la sala d’actes Eduard Zaragozà de l’IES Enric Valor de Silla i va comptar amb la presència de la regidora d’Educació, Raquel Sánchez.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167