Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Xerrada de prevenció d'incendis als jubilats
Xerrada de prevenció d'incendis als jubilats
26/01/2018
Xerrada de prevenció d'incendis als jubilats
Els jubilats atenen als consells dels bombers per previndre incendis
xerrada incendis
xerrada incendis
xerrada incendis
xerrada incendis
El dimarts, 22 de gener, en la Llar del Jubilat de Silla va tindre lloc una xerrada sobre conscienciació i prevenció en incendis domèstics impartida pel cos de bombers.


Aquesta xerrada va estar organitzada per Atienza Servici de teleassistència i la regidoria de benestar Social de l'Ajuntament de Silla.


Els jubilats i jubilades de Silla, amb aquesta xerrada han après nocions bàsiques sobre com actuar en cas de sofrir un incendi domèstic i el que és més important, com previndre'ls.


Els mesos d'hivern són en els quals es registren un major nombre d'incendis domèstics, ja que amb el descens de les temperatures augmenta l'ús de calefactores i brasers, que en la majoria dels casos estan darrere dels incendis en habitatges.

La Regidora de Benestar Social, ha volgut acompanyar als jubilats durant aquesta jornada i ha valorat molt positivament la iniciativa destacant que "la prevenció per evitar que hi haja un incendi, és la millor eina que tenim per a garantir la nostra seguretat"

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167