Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gran èxit d'afluència en la Fira de Sant Sebastià de Silla
 Gran èxit d'afluència en la Fira de Sant Sebastià de Silla
22/01/2018
Gran èxit d'afluència en la Fira de Sant Sebastià de Silla
Enguany la fira tenia l'artesania com al seu fil conductor, però sense oblidar els comerços i les entitats locals, que també han sigut protagonistes
Inauguració Fira 2018
Inauguració Fira 2018
Inauguració exposició
Fira 2018
Donació al fons social
cambreres 2018
Processó Sant Sebastià
Processó Sant Sebastià
Processó Sant Sebastià
Muixeranga a la processó

L'edició 19 de la Fira de Sant Sebastià realitzada aquest cap de setmana passat ha estat tot un èxit de participació amb la major afluència de visitants dels últims anys.

En una fira amb tanta història encara queda lloc per a les novetats i la innovació. Aquest any s'ha apostat per reinventar la fira donant-li nous espais i activitats. Entre les activitats d'aquest any hi ha hagut un bon acolliment dels concerts i actuacions musicals. Tant el concert d' Assekes, com les actuacions a l'aire lliure de Kako Rubio Quartet o l'actuació del Cor Jove de l'Agrupació Musical La Lírica van congregar un fum d'espectadors i van rebre comentaris molt positius.

Pels més menuts, una de les activitats més destacades va ser el taller «Arqueologia: la Ciència que descobreix el passat per construir el futur» realitzat per la secció d'Arqueologia del Col·legi de Doctors i Llicenciats de València i Castelló en el MARS, Museu d'Arqueologia de Silla. Centenars de nens i nenes van formar part d'aquest taller que combinava jocs i aprenentatge.

A més, els xiquets i xiquetes també van poder gaudir de rock per a ells en directe a càrrec del grup Rock or Nothing. Una Fira, en defintiva, més participativa.

Enguany com a novetat, en finalitzar la missa, i abans de la processó de sant Sebastià a la plaça del Poble, la muixeranga d'Algemesí va actuar al costat de la dansa dels porrots.

Aquest any, els esdeveniments més importants de la Fira han estat retransmesos en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, on tots aquells que no han pogut assistir personalment han gaudit de fotografies, vídeos i també d'un passeig virtual per la fira en 360º en temps real.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167