Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla es prepara per a la celebració de la 19 Fira de Sant Sebastià
10/01/2018
Silla es prepara per a la celebració de la 19 Fira de Sant Sebastià
La inauguració serà el divendres 19 a les 19.30 hores
cartell fira

Des del 19 fins al 21 de gener tindrà lloc la 19 edició de la Fira de Sant Sebastià de Silla. Enguany la fira es concentrarà el tema de l'artesania com al seu fil conductor, però sense oblidar-nos dels comerços i les entitats locals, que també seran protagonistes. Els visitants podran degustar productes oferts pels hostalers i altres associacions locals així com gaudir d'una fira medieval plena de productes tradicionals i artesanals muntada al voltant de la fira comercial.

La inauguració serà el divendres 19 a les 19.30 hores, a càrrec de  l'alcalde Vicente Zaragozá, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Lluis Melero i la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament rural, Elena Cebrian Calvo i a la resta d'autoritats locals faran un recorregut pel recinte firal.

A banda dels expositors comercials, durant el cap de setmana hi haurà organitzades moltes activitats per a totes les edats i tots els gustos. Des d'exposicions, activitats d'animació infantil o tallers de manualitats, fins a concerts, desfilades de moda i obres de teatre tindran lloc aquestos tres dies. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç http://www.silla.es/silla-ciutat/fira-sant-sebastia/programa

Aquesta Fira des del seu naixement ha sigut un impuls perquè el comerç de Silla siga més conegut encara, ja que ha abraçat expositors comercials, gastronòmics, d’oci i agrícoles. Avui en dia es consolida com una de las fires més importants de la comarca.

Més de 35.000 persones s’aproparen al poble en l’última edició per a gaudir d’aquest aparador comercial i gastronòmic ple d’activitats per a tots els públics i ofertes comercials molt diverses.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167