Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Centenars de xiquets i xiquetes omplin la Fira Jove
Centenars de xiquets i xiquetes omplin la Fira Jove
04/01/2018
Centenars de xiquets i xiquetes omplin la Fira Jove
Esta vesprada la gent menuda pot seguir gaudint de les activitats diverses
Fira Jove
Fira Jove
Fira Jove
Fira Jove
Fira Jove
Fira Jove
Per primera vegada, la Regidoria d'Infància ha organitzat la Fira Jove en els dies previs a l'arribada dels Reis Mags. A la Nau Jove l'equip de monitores i monitors coordinen les cinc atraccions unflables, el futbolí humà, el pin pon, els tallers de manualitats, globoflèxia i pinta cares, circuit de xapes, joc de la pesca i videojocs. En el primer dia de Fira Jove, al voltant de 400 menuts i menudes han gaudit d'esta nova programació d'activitats que continua hui, dijous 4 de 17 hores fins a les 21 hores.


La regidora d'Infància Raquel Sánchez ha expressat molta satisfacció amb la iniciativa. "La Fira Jove ha tingut una bona acollida perquè crea un espai de joc i diversió a Silla en els darrers dies de festa nadalenca, accessible a totes les famílies i amb diversitat d'activitats per xiquets i xiquetes de totes les edats", ha destacat.


Per al pròxim any la Regidoria d'Infància ja planifica ampliar la Fira tant a l'interior com al pati de la Nau Jove amb espai bebeteca i zona de famílies; tot amb l'objectiu de millorar la Fira Jove.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167