Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Preguntes ciutadanes per a l'Enquesta Popular 2018
Preguntes ciutadanes per a l'Enquesta Popular 2018
21/12/2017
Preguntes ciutadanes per a l'Enquesta Popular 2018
En L'Enquesta Popular 2017 les persones participants varen poder proposar preguntes per a l'Enquesta 2018
Arxius Associats

En la darrera Enquesta Popular d'enguany, es va donar la possibilitat a totes les persones participants de suggerir preguntes per a la propera Enquesta Popular que se celebrarà en la primavera. Ací es mostren totes les propostes de preguntes per a Enquesta rebudes en l'Enquesta Popular 2017.

Segons el regidor de Participació Salva Mestre,"és molt important que la reflexió ciutadana verse no sols sobre propostes de millora concretes sinó també sobre quines qüestions es consideren d'importància global per a la convivència comunitària al nostre poble".


La pròxima Enquesta Popular se celebrarà en primavera del 2018 on les preguntes, segons el regidor, "tornaran a tractar temes d'interés col·lectiu que les propostes rebudes ens ajuden a detectar millor".


A més a més, tal com estipula l'article 14 del Reglament de Participació Ciutadana, les propostes ciutadanes que es presenten amb un mínim de 100 firmes podran ser sotmeses a Enquesta Popular. El formulari per a emplenar a tal efecte es pot o bé descarregar d'ací  o bé sol·licitar en l'Oficina d'Assistència Ciutadana de l'Ajuntament de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167