Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Propostes de millora ciutadana de l'Enquesta Popular 2017
Propostes de millora ciutadana de l'Enquesta Popular 2017
12/12/2017
Propostes de millora ciutadana de l'Enquesta Popular 2017
L'Enquesta Popular 2018 se celebrarà en primavera
PROPOSTAQ4 FOMENT
PROPOSTAQ4 GESTIO
PROPOSTAQ4 SALUT
PROPOSTAQ4 SEGURETAT
PROPOSTAQ4 RECURSOS
PROPOSTAQ4 SOCIAL

En la darrera Enquesta Popular hi havia inclosa una pregunta sobre propostes de millora ciutadana per al poble. Ací es mostren els resultats classificats per àrees temàtiques per a poder consultar-los i visualitzar-los de forma fàcil, clara i senzilla mitjançant sis gràfics o llegint el document adjunt.

 

Segons el regidor de Participació, Salvador Mestre, "algunes de les propostes formulades pel veïnat ja s'han tractat des de l'Ajuntament, totalment o parcialment, mentre que altres ho seran pròximament perquè totes les propostes rebudes, en conjunt, formen ja part de l'horitzó polític de l'Ajuntament a curt, mitjà i llarg termini".

 

La pròxima Enquesta Popular se celebrarà en primavera del 2018 on, segons el regidor, "tornarem a decidir en comú sobre aspectes importants per a la convivència comunitària i seguirem fent propostes ciutadanes per orientar l'acció del govern local".

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167