Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > APROVAT UN NOU PROJECTE, L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM "SILLA EMPLEA"
APROVAT  UN NOU  PROJECTE,  L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM  "SILLA EMPLEA"
07/12/2017
APROVAT UN NOU PROJECTE, L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM "SILLA EMPLEA"
adreçada a persones en situació o risc de pobresa, exclusió social, dones, persones majors de 45 anys amb baixa qualificació i aturats de llarga duració.
escola d'ocupació

El Servef ha aprovat concedir a l’Ajuntament de Silla una subvenció de 129.686,40 euros per a realitzar un nou projecte d’ocupació novedós l’Escola d’Ocupació ET FORMEN “SILLA EMPLEA”

 

Aquest Escola d’Ocupació ET FORMEM “SILLA EMPLEA” possibilitarà la formació i contractació de 20 persones desocupades  majors de 18  anys en les especialitats d’activitats auxiliars en agricultura i operacions auxiliar de serveis administratius i generals. Aquesta formació és certificada i permetrà obtindre els certificats de nivell 1 i 2 en l’especialitat corresponent.

 

L’Escola d’Ocupació “Silla Emplea” va adreçada a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral: persones en situació o risc de pobresa, exclusió social, dones, persones majors de 45 anys amb baixa qualificació i aturats de llarga duració.

 

El Taller tindrà una duració de 4 mesos prorrogables a 24 mesos i els alumnes, a la vegada que es formen, tindran un contracte de formació des de l’inici.  El començament de l’Escola d’Ocupació està  previst  per al 29 de desembre.

 

 

Selecció d’alumnat treballador

 

La selecció d’alumnat treballador es realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, que farà una preselecció. Per la qual cosa les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s  en el Taller en l’especialitat que desitgen optar en l’Oficina del Servef de Silla del 4 a l’11 de desembre.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167