Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > NOVA ACTUALITZACIÓ DE 'ON VAN ELS MEUS IMPOSTOS?', LA WEB PER CONÈIXER LES DESPESES I INGRESSOS DE L'AJUNTAMENT
NOVA ACTUALITZACIÓ DE 'ON VAN ELS MEUS IMPOSTOS?', LA WEB PER CONÈIXER LES DESPESES I INGRESSOS DE L'AJUNTAMENT
07/12/2017
NOVA ACTUALITZACIÓ DE 'ON VAN ELS MEUS IMPOSTOS?', LA WEB PER CONÈIXER LES DESPESES I INGRESSOS DE L'AJUNTAMENT
Les dades disponibles actualitzades són les dels tres primers trimestres de l'any 2017 (de gener a setembre)
dondevan2
civio
El maig passat la regidoria de transparència, comunitat i participació va presentar la seva nova eina de transparència: 'On van els meus impostos?, una web en la qual els ciutadans poden seguir els comptes municipals i així conèixer la destinació de les seves despeses i ingressos.


'On van els meus impostos? ' és un projecte capdavanter en innovació impulsat per la regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, i executat per la Fundació Ciutadana Civio, creadora de l'eina de codi obert 'On van els meus impostos?', que ja s'ha implantat en altres ciutats com Barcelona, Santiago de Compostel·la o Castelló.


A través de la plana web www.silla.dondevanmisimpuestos.es els ciutadans poden conèixer les despeses i ingressos del Consistori de forma detallada des de l'any 2009 fins a l'actualitat, de manera que puguin establir-se comparatives interanuals.


Aquest mes, tal com estava previst, s'ha realitzat una nova actualització, de forma que ja es poden trobar a la web les dades dels tres primers trimestres de l'any 2017 (de gener a setembre).


Les dades que componen la web provenen de la informació publicada al Portal de Transparència de l'Ajuntament i seran actualitzades periòdicament. L'eina possibilita que la ciutadania sàpiga quin és la quantitat exacta pressupostada (amb modificacions incloses) i executada per a cada departament o servei públic i quina àrea realitza cada despesa o rep cada ingrés.


La pàgina inclou un cercador de text amb possibilitat de filtrar el resultat de cerca i nombroses infografies interactives a través de les quals es pot aconseguir una cerca més precisa i detallada. Així mateix, també està disponible un glossari de termes per facilitar la comprensió dels pressupostos.


La informació consultada pot compartir-se a través de les xarxes socials Twitter, Facebook i Google + i és possible exportar les dades en un document Excel o CSV.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167