Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ARRIBA, PER PRIMERA VEGADA A SILLA, L'ESPECTACULAR FESTA DE L'ENCESA DE LLUMS DE NADAL
ARRIBA, PER PRIMERA VEGADA A SILLA, L'ESPECTACULAR FESTA DE L'ENCESA DE LLUMS DE NADAL
29/11/2017
ARRIBA, PER PRIMERA VEGADA A SILLA, L'ESPECTACULAR FESTA DE L'ENCESA DE LLUMS DE NADAL
Divendres 1 de desembre, a les 17 hores, a la plaça del Poble
Encesa
Planol Festa encesa llums

L'Ajuntament de Silla vol que el Nadal arribe amb alegria al nostre poble! Per primera vegada il·luminarem, de forma especial, el poble i ho celebrarem amb una gran festa en què participe tot el poble, on els xiquets i les xiquetes siguen els autèntics protagonistes. L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Silla es mereix rebre el Nadal amb alegria, que la llum de la il·lusió i l'esperança entre a totes les cases».

L'arbre de Nadal gegant que s'està instal·lant a la plaça és possible gràcies a un projecte d'ocupació, el Taller d'Ocupació «Silla en Marxa» en què 30 persones desocupades s’estan formant i treballant per buscar una nova oportunitat laboral. A més de la plaça, s'il·luminarà el parc de l'Estació, la Rambla de la Independència i plaça del Mercat Vell. «L'arbre gegant de Nadal simbolitza com Silla es fa gran, s'alça i la seua llum uneix un poble al seu voltant».

Per celebrar aquest esdeveniment s'ha preparat la Gran Festa de l'Encesa. Segons l'alcalde «és una festa que està revolucionant el poble, que es vol participativa i compta amb la col·laboració de totes les escoles de Silla en la preparació dels fanalets, amb la Trobada de Cors Escolars del Conservatori de Música i amb el comerç local".

El dia 1 de desembre, a les 5 de la vesprada, ningú no es pot perdre estar a la plaça per gaudir d'aquest esdeveniment. A més de la XI Trobada de Cors infantils, s'ha preparat berenar per als xiquets i xiquetes; diferents tallers infantils com de màscares i fotomaton; ens visitaran personatges infantils, la castanyera i alguna sorpresa més. Al Cub dels Desitjos penjarem els desitjos dels sillers i silleres que, de segur, es faran realitat el proper any.

Seguidament es farà l'acte de l'Encesa de l'Arbre de Nadal que tindrà lloc a les 18.30 hores, on els cors escolars i els xiquets seran els protagonistes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167