Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > JOVENTUT COMPROMESA Amb la participació al FÒRum FUNDACIÓN ESPLAI
JOVENTUT COMPROMESA Amb la participació al FÒRum FUNDACIÓN ESPLAI
28/11/2017
JOVENTUT COMPROMESA Amb la participació al FÒRum FUNDACIÓN ESPLAI
Més de 160 joves es reuneixen a Madrid per compartir experiències
Madrid Jove
Madrid Jove
Madrid Jove
Madrid Jove
Madrid Jove

Aquest cap de setmana els joves del Connectajove: David. M, Sheila, Patricia, Marc, Kilian, Isaac, David, G., Jose, Naomi, Dani, Felipe i Andrea van participar al Fòrum Fundación Esplai per a la Ciutadania Compromesa #foroFE17, el qual es va realitzar a la Casa del Lector de Madrid.

Aquesta trobada va ajuntar més de 160 joves de tot l’Estat espanyol els quals desenvolupen projectes al voltant de les noves tecnologies, alfabetització digital, educació en valors, la capacitació en l’ús responsable i crític de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), el suport per part de joves voluntaris i voluntàries a superar la bretxa digital de la gent gran o l’educació en salut.

Aquest any es va elaborar el manifest Juventud comprometida. 

El projecte Connectajove es desenvolupa des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Silla, coordinat per la Fundación Esplai, Red Conecta i finançada per Microsoft i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i pretén incrementar les possibilitats d’ocupabilitat ja que acrediten les competències digitals dels joves. Més informació al nostre blog: https://connectajovesilla.wordpress.com/

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167