Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria d'Educació presenta la campanya "Hi havia una vegada... contes coeducatius"
La Regidoria d'Educació presenta la campanya "Hi havia una vegada... contes coeducatius"
28/11/2017
La Regidoria d'Educació presenta la campanya "Hi havia una vegada... contes coeducatius"
Sis maletes amb cinquanta-quatre àlbums il·lustrats i contes recorreran els centres educatius de Silla.
contes
contes
contes

Trencar els estereotips de gènere; educar en la diversitat afectiva, sexual i familiar; previndre la violència masclista; oferir maneres de resoldre conflictes a través del diàleg i la comunicació;  defensar el respecte per les diferents maneres de ser o promoure la convivència en una societat diversa, són objectius del nou projecte que posa en marxa la Regidoria d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Silla, amb el nom “Hi havia una vegada... contes coeducatius”

 

Es tracta d’unes maletes que la Regidoria d’Educació i Igualtat ha distribuït als centres educatius d’infantil i primària perquè les introduïsquen en el Pla Lector i en les accions d’igualtat i convivència coordinades pels equips directius i les mestres coordinadores d’Igualtat i Convivència. Amb l’objectiu de compartir la lectura amb els escolars per poder conversar, reflexionar, debatre o intercanviar opinions a través del món creatiu i imaginatiu dels contes i a través de la igualtat de gènere, la visibilitat de la dona, la diversitat afectivosexual i familiar, la interculturalitat i diversitat social, la convivència i les emocions.

 

La proposta consisteix en la itinerància, perquè cada maleta conté nou àlbums diferents. Amb açò es promou l’intercanvi de maletes durant el curs escolar 2017-2018, amb una periodicitat bimensual. En acabar el curs, les maletes de contes coeducatives es depositaran a la biblioteca pública perquè, durant l’estiu, tothom puga gaudir de la lectura dels contes coeducatius.   

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167