Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla acull la I Jornada Salut en Totes les Polítiques
Silla acull la I Jornada Salut en Totes les Polítiques
02/11/2017
Silla acull la I Jornada Salut en Totes les Polítiques
Més de 200 persones es reuneixen en una Jornada dedicada a l'intercanvi d'experiències en l'àmbit de la salut a nivell local.
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut
xarxa_salut

La promoció de la salut de la població a la Comunitat Valenciana és una de les línies estratègiques d'acció principals incloses en l'IV Pla de Salut 2016-2020 de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Seguint aquesta linia de treball, l'Ajuntament de Silla en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat universal i Salut Publica i la Federació Valenciana de Municipis i províncies, van organitzar dimarts passat la I Jornada Salut en totes les polítiques, un espai dedicat a l'intercanvi d'experiències de promoció de la salut a nivell local dirigida principalment a ajuntaments, centres de salut pública, i professionals involucrats en accions i processos comunitaris de promoció de la salut.

En aquesta jornada, van tenir lloc dues taules debat, on diferents municipis, van poder exposar les seves bones pràctiques i experiències en promoció de la salut.

A la jornada, van assistir entre altres Ana Mª García García. Directora General de Salut Pública, Vicent Gil Olmedo. Secretari General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Trini Martinez i l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, qui va voler destacar en el seu discurs de clausura "l'esforç que realitza l'Ajuntament de Silla, fomentant accions efectives de promoció de la salut en totes les seves polítiques, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les seves veïns i veïnes"

Amb aquesta Jornada, contínua l'impuls de la XarxaSalut, una xarxa de municipis dirigida al desenvolupament de programes integrals, intermunicipals i intersectorials en l'àmbit de promoció de la salut.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167