Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > "EL GALLET": LA NOVA MONEDA SOCIAL DE SILLA
"EL GALLET": LA NOVA MONEDA SOCIAL DE SILLA
02/11/2017
"EL GALLET": LA NOVA MONEDA SOCIAL DE SILLA
S'obri un termini fins el 15 de novembre de Participació ciutadana per fer propostes de millora al reglament
La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, publica l'esborrany del reglament de la futura Xarxa d'Intercanvi Comunitari "El gallet" basada en moneda social, el qual estarà sotmés fins al 15 de novembre a un procés participatiu obert en línia per tal que la ciutadania puga aportar propostes de millora. El enllaç per poder participar és aquest enllaç: https://goo.gl/VjYEei


La Regidoria de Comunitat i Participació està impulsant la implantació d'una moneda social al poble per a, en paraules del regidor Salva Mestre, "facilitar la subsistència a les persones del nostre veïnat que estiguen més necessitades i també per a tothom com una forma de cohesionar la comunitat mitjançant l'economia solidària".


La moneda social s'anomenarà "El Gallet" i el veïnat podrà participar de la nova Xarxa d'Intercanvi Comunitari mitjançant una plataforma Web molt intuïtiva i senzilla d'utilitzar. Per aquest motiu, la Regidoria de Comunitat posa a pública exposició el futur reglament que regirà el funcionament de la plataforma web perquè tothom puga fer propostes de millora.


A través d'un document editable, tothomt pot afegir, llevar o modificar el contingut del document municipal. Per a poder participar, cal accedir al document en línia i fer les contribucions oportunes. El document estarà accessible fins el 15 de novembre.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167