Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el cartell de la Fira de Sant Sebastià
Es presenta el cartell de la Fira de Sant Sebastià
26/10/2017
Es presenta el cartell de la Fira de Sant Sebastià
El cartell anunciador ha estat dissenyat per Mar Navarro, amb la idea de "provocar i cridar ben fort que la fira ja la tenim"
Presentació cartell
cartell fira
disseny al plat

Ahir de matí es va presentar als comerciants de Silla la nova imatge de la Fira de Sant Sebastià per al proper any. El cartell anunciador ha estat dissenyat per Mar Navarro, amb la idea de “provocar i cridar ben fort que la fira ja la tenim” on una xiqueta anuncia la fira que, després de 19 anys, està totalment consolidada a la població.


Els tècnics municipals van explicar els objectius i les novetats que volem treballar per fer i continuar fent que la nostra fira siga un referent a la Comunicat Valenciana. La setmana passada, conjuntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Josep Melero, ens vam reunir amb el director gerent del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, Miquel Clemades, on vam tractar el nostre interès a obrir la Fira de Sant Sebastià cap als artesans de la nostra terra. Amb aquest primer contacte iniciem les activitats de la fira tres mesos abans, primer presentant a l’octubre el cartell oficial i al novembre el Centre d’Artesania en portarà l’exposició Disseny al Plat en què artesania, disseny i gastronomia s'uneixen per a demostrar el potencial creatiu d'aquests pilars de la nostra cultura. En la mostra es poden veure, d'una banda, treballs relacionats amb la restauració, desenvolupats per professionals del disseny gràfic de l'ADCV. Imatges que sintetitzen el conjunt de valors que identifiquen i diferencien cada establiment. L’exposició estarà oberta al públic del 6 de novembre de 2017 fins al 15 de gener de 2018. Posteriorment, i ja en fira, tindrem l’exposició RDS 6.0 també realitzada pel Centre d’Artesania.


Un dels temes que es van tractar van ser la rebaixa en els preus dels estands. Als comerciants de Silla se’ls farà una 10% de descompte sempre que formalitzen la inscripció i el pagament abans del 22 de desembre. De la mateixa manera, als comerciants de fora de la nostra població i després de 19 anys també se’ls farà una rebaixa considerable per intentar igualar-nos a les altres fires que es realitzen arreu de la nostra Comunitat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167